20201120-DSC_0539-2

Up Products rechte steektrap

Wij hebben besloten te stoppen met het verkopen van de kenmerkende Jan Maarse modulaire trappen. 

Wilt u een verglijkbaar modulair systeem kopen? Dan raden wij aan om bij Up Products te informeren. Alle offerte aanvragen die wij ontvangen worden direct door gestuurd naar Up Products.

Voorraad icoon

Levering uit voorraad

Houtentreden

Up Products trap met houten treden

Personaliseren van u steektrap

Deze zelfbouwtrap is geheel te personaliseren. Deze kunnen verschillen in hoogte, breedte, met of zonder leuning. Daarbij bieden wij bordessen in verschillende afmetingen aan.

Keuze uit materiaal

Verder geven wij de optie om, naast volbad verzinkt, te kiezen voor onbewerkt staal (ook wel zwart staal genoemd). Naast de trapbomen en -leuningen kunt u verschillende traptreden kiezen. Hierbij zijn opties van volbad verzinkte treden zoals rooster-, fijnmazige rooster-, traanplaat- en eikenhouten treden. Voor andere wensen en opties staan wij open.

Afmetingen

Doordat trappen in nieuwbouw en bestaande bouw nooit precies hetzelfde zijn, kunt u een trap krijgen die past in uw situatie. Doordat wij verschillende onderdelen met elkaar kunnen combineren, kunnen wij een trap leveren die past bij uw situatie.

bordestrap

Up Products bordestrap

Levenslang met verzinkt

Door te werken met hoogwaardige onderdelen willen wij ervoor zorgen dat u uw zelfbouwtrap niet hoeft te vervangen. Al onze traponderdelen zijn volbad verzinkt. Dit wordt ook wel thermisch verzinken genoemd. Deze verzinkingstechniek zorgt voor een dikke zinklaag op de trap. In tegenstelling tot bijvoorbeeld elektrolytisch verzinken, wat eigenlijk alleen geschikt is voor binnentrappen.

Deze dikke laag zorgt ervoor dat eventuele krassen of beschadigingen niet gaan roesten. Dit komt doordat de laag dikker is. Ook worden beschadigingen hersteld door het oxidatieproces.