Trappen

Voor iedereen net even anders.

Trap naar uw wens

Jan Maarse Vof heeft verschillende soorten steektrappen, van zelfbouw tot gebruikt. Daarbij kunnen verschillende onderdelen voor de trap afzondelijk gekocht worden. Hieronder worden verschillende onderdelen behandeld, zoals de zelfbouwtrappen, gebruikte trappen, treden en specifieke traponderdelen.

Zelfbouwtrappen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als brandtrap of industriële pronkstuk in uw woning. De trap kunt u geheel naar wens samenstellen. Deze maken wij volledig op maat voor u. Het enige wat u hoeft te doen is de maten door te geven en u krijg een gratis offerte op maat.

Wij hebben ook tweedehands trappen. Deze trappen zijn altijd in goede staat en hebben een lage prijs. Doordat het beperkte oplage van de deze trappen worden ze aangegeboden zolang de voorraad strekt. Wilt u daar meer informatie over? Kijk dan bij de gebruikte trappen.

Onze traptreden zijn verdeelt een twee secties, nieuwe traptreden en gebruikte traptreden. De nieuwe treden zijn vooral rooster treden die perfect past in de zelfbouwtrap. Daarnaast hebben wij ook treden van massief eikenhout, perfo en traanplaat. De gebruikte traptreden is de oplage verschillen, ook daar geld OP = OP.