Vanaf het begin is Jan Maarse vof een bedrijf dat zich inzet voor het hergebruikten van producten. Dit is ooit begonnen met het verkopen van gebruikte roosters en reparatie van machines (dit laten we tegenwoordig achterwegen). Van hieruit is het bedrijf verder gegroeid.

Het recyclen van producten is nog steeds de core-business. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel MVO genoemd, zit in de kern van het bedrijf.

Recyclen

Het merendeel van onze producten krijgt een nieuw leven. Deze producten worden niet opnieuw gefabriceerd maar overgenomen van bedrijven en particulieren. Wij denken dat de producten die lang meegaan ook één tweede kans verdienen. Groot gedeelte van onze roosters zijn gerecycled, alle gebruikte roosters  maar ook een trappen geven wij een nieuw leven.

Fabriek missers

Naast dat wij gebruikte roosters opkopen en recyclen doen wij het zelfde met fabriek misser. Dit zijn roosters die niet gemaakt zijn zoals dit bedoeld was. Dit kan bijvoorbeeld verkeerde draagrichting zijn, wel of geen hoeklijnen etc. Deze roosters vindt u bij nieuwe roosters beperkt op voorraad.

Nieuwe roosters en trappen

De nieuwe roosters en trappen die wij verkopen zijn gefabriceerd in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor hebben wij gekozen zodat onze CO² footprint klein blijft en korte transport nodig. Wij zijn er zeker van dat onze producten gemaakt worden onder de juiste werk- en leefomstandigheden.

Innovatie: 

Door te proberen om onze producten te innoveren en beter te verpakken willen wij ervoor zorgen dat zij minder verpakkingsmateriaal nodig hebben maar ook minder ruimte inneemt tijdens het transport.

gerecyclede roosters

Toekomst

Jan Maarse Roosters en trappen heeft nog een weg te gaan om geheel uitstoot neutraal bedrijf te worden.

Door middel van innovatie, nieuwe technieken willen wij in de toekomst nog beter producten leveren voor u en de maatschappelijke leefomgeving.

Roosters of trappen te koop?

Graag kopen wij uw gebruikte of ongebruikte trappen over. Stuur een mail naar : info@janmaarse.com met een foto en de afmetingen. Dan zullen wij hier snel op terugkomen.